beeldmerk

beeldmerk

IRENE'S ATELIER - SCHILDEREN

ireneIk ben Irene Kepel en in mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn passie schilderen en werken met bloemen. Ik ben regelmatig te vinden in mijn atelier, om heerlijk te kunnen ontspannen met schilderen, je gedachten zijn dan bij het schilderen. Wekelijks haal ik bloemen op Janskerkhof in Utrecht, waar ik mooie composities probeer te maken. Deze zet ik regelmatig op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/irenesatelier/

Verder maak ik graag tijd vrij om in mijn fijne atelier diverse schilder- en bloemenworkshops te organiseren. Deze kunnen plaatsvinden: op de dag, weekend of avonden. Er wordt geschilderd met acrylverf en op katoenen doeken. De bloemenworkshops worden alleen in het weekend georganiseerd, zodat ik verse bloemen kan aanbieden. In mijn eigen atelier is er ruimte voor zes personen en ik kan beschikken over ruimtes waar ik maximaal met 40 personen creatief bezig kan zijn.
Verder vind ik het fijn om samen met andere creatievelingen te schilderen en dat gebeurt regelmatig op een avond.

De mogelijkheden van workshops zijn:

  • 5x maandagavonden schilderen voor € 75,00 dat is inclusief doek, verf, drinken en lekkernij
  • dagdeel schilderen voor € 35,00, dat is inclusief doek, verf, drinken en lekkernij
  • samen woensdagavond schilderen voor € 7,50. Je moet wel zelf verf, doek en gezelligheid meenemen
  • thema’s: voorjaar, pasen, najaar, kerst. Prijs is op aanvraag
  • workshop op locatie: bedrijven, thuis, sportverenigingen
  • workshop voor vrienden, familie of collega’s

Als je informatie wenst, kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op mijn website www.irenesatelier.jouwweb.nl of kom een keer langs in mijn atelier.