beeldmerk

beeldmerk

ATELIER PINTO - TEKENEN EN SCHILDEREN

PintoAtelier Pinto is een groep van vier kunstenaars: Merel Dames, Peter Dames, Maaike Hoogland en Michelle Melara. We hebben een ruimte bij Houtense Helden. Pinto is begonnen als een atelier met als doel elkaar te inspireren en stimuleren met tekenen en schilderen. We komen wekelijks bij elkaar om te schilderen, wisselen informatie uit, bekijken en bespreken kunst en we versterken elkaar. Pinto zoekt verbinding met andere kunstenaars en doet mee met de culturele activiteiten van Houtense Helden.

De laatste tijd heeft Pinto zich verder ontwikkeld. We geven schilder- en teken workshops voor particulieren, houden open teken- en schildermiddagen en we organiseren schilderprojecten voor Statushouders in samenwerking met Houten en Co, het Theater aan De Slinger en Houtense Helden.
Vanaf 2016 heeft Pinto een aantal succesvolle en levendige open teken- en schildermiddagen georganiseerd bij Houtense Helden: De Tussenruimte. Dit zijn inloop workshops waar mensen kunnen binnenlopen om te tekenen en schilderen rondom een steeds wisselend thema. Iedereen kan meedoen. Mensen kunnen hun eigen materiaal meenemen en we hebben altijd papier, houtskool, krijt en potloden ter beschikking met een lekker kopje thee en een koekje erbij. De data wordt vermeld via onze Facebookpagina of onze website.

Lees meer op:  www.atelierpinto.nl